PISMENA ODBIJENICA

Poziv na maturalnu: Evo što je oskarovka odgovorila mladom fanu

09.04.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Twitter objava 17-godišnjeg Jacoba Staudenmaiera u kojoj poziva zvijezdu filma 'La La Land' na maturalnu zabavu, postala je viralan hit, a njegova maštovita pozivnica sada je dobila odgovor

U želji da mu društvo na maturalnoj zabavi čini novopečena Oskarovka Emma Stone, američki srednjoškolac imena Jacob Staudenmaier došao je na originalnu ideju rekreiranja uvodne scene filma 'La La Land'.

U videu objavljenom na Twitteru, Jacob se okušao u pjevanju pjesme 'Another Day of Sun' prikladno izmijenjenog teksta.

Jacobova maturalna pozivnica upućena Emmi Stone preko noći je postala viralni hit, a na njezin odgovor nije dugo čekao. 

Iako je javnost, poput Jacoba, očekivala potvrdan odgovor glumice, nažalost ga je morala odbiti.

Prilikom gostovanja u američkom šou 'Good Morning America', 17-godišnji Jacob otkrio je kako je primio pisani odgovor od Emme u kojem mu priznaje da je njegov poziv za maturalnu zabavu 'najbolja pozivnica koju je ikad dobila'.

'Ne mogu ti opisati kolika mi je bila čast dobiti tvoju pozivnicu i koliko sam se smijala gledajući tvoj video. Trenutno se nalazim u Londonu, no nadam se da ćeš se odlično zabaviti na maturalnoj i veoma sam zahvalna što si mislio na mene', napisala je Emma završivši pismo s porukom 'P.S. Izgledom me podsjećaš na Goslinga. S ljubavlju, Emma'.

Iako je dobio odbijenicu, Jacob je priznao kako ne planira zaobići maturalnu zabavu na koju će ići u društvu prijatelja.