UŽIVA U PAŽNJI

Izazovnom haljinom golicala maštu na crvenom tepihu

04.02.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Glumica Emma Stone trenutačno proživljava najljepše trenutke u životu zahvaljujući hit mjuziklu 'La La Land' koji je uspio zaraditi 14 oskarovskih nominacija. Na crvenom tepihu festivala u Santa Barbari, Emma se pojavila u haljini s kojom je postala glavna zvijezda večeri

Nakon što je film 'La La Land' uspio zaraditi čak 14 oskarovskih nominacija, glumački dvojac Emma Stone i Ryan Gosling pojavio se na dodjeli nagrada filmskog festivala u Santa Barbari na kojoj su nagrađeni kipićem u kategoriji 'najboljeg filmskog performansa godine'.

Glumica Emma Stone, koja također ulazi u utrku za zlatni oskarovski kipić, u Santa Barbari pojavila se u crnoj haljini s kojom nikako nije mogla proći neprimjetno. Spomenuta haljina djelo je slavne britanske dizajnerice Stelle McCartney, a njezina posebnost leži u detaljima dvobojnih resica smještenih u donjem dijelu kreacije i izazovnim prorezima na leđima i području dekoltea koje su pridržavale tanke špagice.

  • +4
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izazovnu haljinu razigranog dojma, zahvaljujući mnoštvu dugih resica, Emma je stilizirala uz par decentnih dijamantnih naušnica, stavljajući fokus na svečanom modnom odabiru s potpisom Stelle McCartney. Prepoznatljivu crvenu kosu Emma je i ovog puta predstavila u laganoj, valovitoj formi, dok se po pitanju make-upa odlučila za crni tuš za oči kojim je dodatno naglasila izazovan dojam.

Nakon odličnih stajlinga koje je pokazala u posljednje vrijeme, 27-godišnja Emma na dobrom je putu da se nađe među holivudskim glumicama koje postavljaju nove trendove i uvijek podižu ljestvicu više.

U intervjuu za Hello Giggles lijepa zvijezda otkrila je da nema posebne modne uzore i ako se na koga ugleda, onda je to njezina prijateljica i stilistica za kosu Mara Roszak.