aquaman u akciji

Potvrdio je vezu: Ovo je prelijepa glumica koju ljubi najpoželjniji holivudski neženja

23.05.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Zvijezda 'Aquamana' je u novoj vezi s 12 godina mlađom Portorikankom, Adrijom Arjonom. Novu romansu je potvrdio na društvenoj mreži

Jason Momoa prvo je tijekom jednog nastupa na okupljanju komičara priznao da je u vezi, a sada je to i službeno potvrdio na svojim društvenim mrežama. On i njegova nova draga skupa su otputovali u Japan, a glumac je to pokazao svojim pratiteljima.

'Japan, ostvarenje si sna, oduševio si me. Zahvalni smo svima koji su otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim i starim prijateljima uz još jednu nevjerojatnu avanturu s mojom ljubavi', napisao je jedan od najpoželjnijih glumačkih neženja.

  • +8
Adria Arjona Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Amerikanac s Havaja među ostalim, na jednoj od fotografija grli Adriu Arjonu u restoranu dok im za stolom uz pivo i hranu društvo prave zajednički prijatelji.

Podsjetimo, Momoa se 2024. rastao od svoje supruge Lise Bonet, s kojom se oženio 2017. i ima dvoje djece. Bivši supružnici imaju zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad 16-godišnjom kćerkom Lolom i 15-godišnjim sinom Nakoa-Wolfom. Supružnici su pokrenuli proces krajem 2020., ali su tek 2022. objavili da se rastaju.

Prije Arjone, Momoa je bio u kratkoj vezi s Eizom Gonzales. Arjona je rođena u Portoriku a do svoje 12. godine živjela u Mexico Cityju. Njezin otac, Ricardo Arjona, jedan je od najpoznatijih latinoameričkih muzičara svih vremena i zbog toga je Adria provela djetinjstvo putujući po Srednjoj i Južnoj Americi.

Prva uloga bila joj je u seriji 'Person of Interest' 2014. godine, a već iduće godine igrala je Emily u drugoj sezoni 'Pravog detektiva'. Ostvarila je uloge i u filmovima 'Emerald City', 'Good Omens', 'Hit Man', 'Father of the Bride', 'Andor' i 'Morbius'. Godine 2019. udala za odvjetnika Edgarda Canalesa. Svoju su ljubav držali vrlo privatnom pa nije poznato kada je romansa puknula.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa