sve je isprepleteno

Drama na snimanju Aquamana: Jason Momoa dolazio pijan, a Elon Musk slao pisma za Amber Heard

16.10.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Akcijski SF film 'Aquaman' dobiva novi nastavak, a čini se da je novi film prava pravcata holivudska drama! Ne mislimo na žanr filma, već na ono što se događalo na setu! Istog dana kada je Warner Bros izbacio trailer za 'Aquaman and the Lost Kingdom', osvanuli su dokumenti sa suđenja Johnnyju Deppu i Amber Heard, a čini se da otkrivaju štošta sa snimanja

Sredinom rujna izašao je trailer za nastavak filma o junaku Aquamanu, a Variety donosi priču o drami koja se odvijala na snimanju. Neugodni dokumenti sa suđenja Johnnyju Deppu i Amber Heard za klevetu objavljeni su na društvenoj mreži Reddit, a neobrađene bilješke s terapije koju je pohađala Heard otkrivaju neprijateljsko stanje na setu filma.

Bilješke opisuju kako je Heard proživljavala nepravdu na setu filma, a navodno i nasilje kolege Jasona Momoe i redatelja filma Jamesa Wana.

Ovo ljeto Momoa je prestao pratiti Heard na Instagramu, a jedan izvor kaže da je čak blokirao Hearda da ga prati. Na terapiji je glumica pričala kako Momoa želi njezin otkaz, ali i da je dolazio na set pijan i obučen kao Johnny Depp: 'Jason je rekao da želi moj otkaz. Jason pijan — kasno na set. Oblači se kao Johnny. Ima i sve prstenje', stoji u bilješkama sa sesije održane 27. prosinca 2021.

U zaštitu glumca stao je jedan izvor rekavši: 'Jason radi kao guzica, voli s vremena na vrijeme popiti pivo kao i svi, ali se ne pojavljuje pijan na setu. I ne oblači se kao Johnny Depp. Uvijek se odijevao u tom boemskom stilu', a dodao je i da su se dvije zvijezde dobro slagale tijekom njegovog boravka na setu 2021. u Londonu.

Također, terapeutkinji je glumica ispričala da se osjeća nepodržano u odnosu s redateljem Jamesom Wanom. Rekla je da se osjeća izopćeno iz ekipe, a kao razlog je navela pravnu bitku s bivšim suprugom zbog koje je Wan navodno povisio glas na nju i zabranio joj da objavljuje o filmu.

Wan je odbio komentar, a glasnogovornik je obranio redatelja: 'James je poznat po tome što se prema članovima svoje glumačke postave i ekipe odnosi s najvećim poštovanjem i po njegovanju pozitivnog okruženja za suradnju na setu - filmovi 'Aquaman' nisu bili iznimka.'

Međutim, obje su strane potvrdile da je glumica skoro i bila otpuštena!

Wan ju je, navodno, htio otpustiti zbog nedostatka kemije s glavnim glumcem, a već su i poslali pismo njezinom odvjetniku obavještavajući ga o svojoj odluci. Uz to, navode da potez otkazivanja suradnje nije bio povezan s Deppom i da se dogodio prije nego što je bivši par završio na sudu.

Naposljetku, studio nikada nije otpustio Heard jer je njezin bivši dečko odlučio intervenirati. Naime, Elon Musk navodno je zaprijetio Warner Brosu da će ih zapaliti ako ne vrate glumicu u glumačku postavu za drugi nastavak filma, a Warner Bros. je popustio i zadržao ju.

Za sada nitko od glumaca ne promovira film s obzirom na štrajk SAG-AFTRA, ali ukoliko do promoviranja filma dođe, Wan i Warner Bros mogli bi imati problema zbog Heard koja sigurno neće biti bez komentara. Sigurno će se osvrnuti i na činjenicu da su najmanje dvije njezine scene izrezane iz filma, što udara na ego glumaca.

nedavno je tvrdila da nije njezina

Nakon što je izgubila na sudu Amber Heard prodala je prekrasnu kuću u Kaliforniji i dobro zaradila

Pogledaj galeriju