Novi početak

Posrnula teen zvijezda progovorila o burnoj vezi

18.03.2017 u 10:06

Bionic
Reading

Zvijezda filmova za mlade Lindsay Lohan progovorila je o svom životu nakon prekida zaruka s Egorom Tarabasovom i zaključila kako tek sada počinje njezin normalan život

Lindsay Lohan, poznata glumica koja je slovila za jednu od najproblematičnijih holivudskih djevojaka, otvorila je dušu u razgovoru s Johnom  Bishopom, britanskim komičarom i voditeljem. Lindsey je kazala kako joj je prekid vrlo turbulentne veze i zaruka s Egorom Tarabasovom dao nov smisao životu. 

Glumica i ruski milijunaš prošle su godine uznemiravali publiku svojim vrlo ružnim istupima u javnosti. Lindsay je između ostalog imala i histerične ispade da ju sada već bivši zaručnik vara s njezinom prijateljicom Dashom Pashevkinom. 

U popularnom večernjem showu 30-godišnja Lindsay iskreno je kazala kako je odahnula kada je Egor pokupio svoje stvari i otišao iz njezina stana. Priznala je i kako je sav kaos koji joj se od početka događao u vezi prihvatila kao normalnu stvar jer je sličnim pojavama bila okružena tijekom svog odrastanja, gledajući problematičan brak svojih roditelja Dine i Michaela Lohana. Objasnila je i kako je psihološki dokazano da neku kaotičnu situaciju prihvatite kao normalnu, ali ona je zapravo daleko od toga. 

'Rekla sam sama sebi, neću si dozvoliti da prolazim isto što i moja majka. Ovo sada prestaje', objasnila je kako je konačno odlučila stati na kraj problemima u vezi. 

Zvijezda mnogobrojnih filmova za mlade kao što su 'Zamka za roditelje' ili 'Zločeste djevojke' najveću je prekretnicu doživjela nakon što je sudjelovala u radu s izbjeglicama iz Sirije te onda ponovno preuzela kontrolu nad svojim životom. Lindsey je tada odlučila da je više nitko neće povrijediti te da će se od sada više fokusirati na pomaganje drugim ljudima te također sama sebi biti prioritet. 

Voditelj joj je zatim rekao kako je bio impresioniran njezinom odlukom da se 2014. preseli u Veliku Britaniju i ondje igra ulogu u kazališnoj predstavi 'Speed the Plow', dodavši kako kao komičar zna koliko je teško javno nastupati. 'Mislim da mi je to najdraža uloga koju sam ikad odradila', odgovorila mu je Lohan. 

Nekad poznata kao problematična djevojka Hollywooda, koja iza sebe ima nekoliko provedenih boravaka u raznim klinikama za odvikavanje od droga i alkohola, odlučila je, čini se, okrenuti novo poglavlje života. 

#lindsaylohan #2010

A post shared by @cd_qro on