matthew perry - justin trudeau

Slavni glumac otkrio sve o sukobu s kanadskim premijerom

17.03.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Voditelj Jimmy Kimmel u svoj je show pozvao Chandlera Binga iz 'Prijatelja', odnosno glumca Matthewa Perryja koji je javnosti otkrio neke detalje iz djetinjstva kojima se baš ne ponosi. Tako je priznao kako se u petom razredu osnovne fizički obračunao s današnjim kanadskim premijerom Justinom Trudeauom zbog vrlo jednostavnog razloga - nije mu bio simpatičan

Gostujući u showu Jimmyja Kimmela, Matthew Perry otkrio je javnosti neke nepoznate detalje iz svog života, a jedan je iznenadio mnoge. Naime, glumac najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u legendarnim 'Prijateljima' otkrio je kako je jednom prilikom fizički nasrnuo na Justina Trudeaua, aktualnog kanadskog premijera.

Ubrzo je pojasnio kada se sukob dogodio i kako - to se dogodilo u petom razredu osnovne škole jer je s Trudeauom išao u istu školu. Kanadski premijer, koji je dvije godine mlađi od njega, nikako mu se nije svidio.

Matthew Perry kod Jimmyja Kimmela Autor: Youtube

'Imam priču o njemu, na koju nisam ponosan. Na to me nedavno podsjetio prijatelj, pjevač Chris Murray koji je također išao s nama u školu u Kanadi. Prebio sam Trudeaua, odnosno ja i Murray smo ga prebili. Bio je odličan u sportu u kojem mi nismo bili dobri. To je bila čista ljubomora. Njegov otac tada je bio kanadski premijer, no to nije bio razlog da ga pretučemo. Mislim da je on bio jedini klinac kojeg smo mogli pretući u školi', objasnio je Perry.

Na pitanje voditelja, zbog delikatne situacije da je on bio sin premijera, nije li u njegovoj pratnji bila tajna služba, glumac je odgovorio da nije. Na to je Kimmel dodao da se takvo što ne bi moglo dogoditi Barronu Trumpu.

'Nemojte misliti da se hvalim time. Bilo je užasno. Bio sam glupi klinac', dodao je glumac.