SVE JE U REDU

Posljednjom je objavom Franka Batelić začepila usta svima koji šire priče o problemima u njezinom braku

14.10.2021 u 21:57

Bionic
Reading

Na Instagram Storyju svog službenog profila pjevačica je objavila snimku na kojoj se jasno vidi da je otputovala iz Hrvatske i to u društvu svog supruga, bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke, ali i dragih prijatelja, Izabel i Matea Kovačića

Rođen je u siromašnoj obitelji u Erzurumu 1983. godine te je zbog manjka novca bio prisiljen napustiti školu. Sa samo 14 godina počeo je izučavati mesarski zanat, a danas je Nusret Gökçe, poznat u cijelom svijetu i to kao Salt Bae.

Danas ima lanac restorana pod nazivom Nusr-Eta, i to na lokacijama od Istanbula i Miamija do New Yorka, Dohe i Dubaija, koje redovito obilaze i mnoge svjetske face željne da im upravo on ispred njih pripremi meso i posoli ga na način koji samo on zna.

A pripremu mesa iz prve ruke nije željela propustiti ni pjevačica Franka Batelić, koja je na svom Instagram Storyju otkrila kako se nalazi u jednoj od podružnica restorana, no nije poznato na kojoj lokaciji. No, Franku se na videu samo čuje, u prvom planu je na snimci upravo slavni Salt Bae, ali i njezin suprug Vedran Ćorluka.

To je prvi puta, otkako su krenula naklapanja o problemima u njihovom braku, da je Franka objavila na Instagramu da su negdje zajedno.

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

No, na putovanju nisu sami, društvo im pravi bivši Ćorlukin suigrač iz reprezentacije Mateo Kovačić sa suprugom Izabel, a čini se da su oba para djecu ostavili u sigurnim rukama baka i djedova.