ponosna i sretna mama

Franka Batelić otkrila da je maleni Viktor već sada pravi zavodnik

27.09.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih domaćih parova, glazbenica i nogometaš Vedran Ćorluka u siječnju prošle godine dobili su sina Viktora. Pjevačica često na svom Instagram profilu s javnosti dijeli preslatke obiteljske fotke, a ovoga puta je otkrila kako njihov mališan već sada osvaja srca djevojčica

Nedavno je Franka Batelić preboljela koronu, a sada se uspješno oporavlja i skuplja snagu za nove glazbene avanture ne odvajajući se od svod sinčića. Sunčano vrijeme proteklog vikenda iskoristila je za boravak u prirodi, a to nije moglo proći bez Viktora u centru pažnje.

Kako dječak već uvelike hoda, ne miruje ni sekunde već voli sve istraživati pa mama Franka ima pune ruke posla s njim, što se i vidi na fotografijama. Simpatičnim prizorima koje je pokazala na Instagram storyju može se vidjeti kako Viktor samostalno vodi njihovog ljubimca, psa Oskija u šetnju te kako je već sada pravi mali zavodnik.

Inače, Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka krajem prošle godine uselili su u vilu vrijednu 15 milijuna kuna koja se proteže na tri etaže, ima podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište. A kako izgleda unutrašnjost pjevačica je dala naslutili nedavnom objavom fotografija na svom službenom Instagram profilu.

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Pjevačica je ranije otkrila kako je interijere uređivala s majstorima i svekrom Jozom. Vilu su počeli graditi 2018., ali je radove nakratko zaustavila pandemija korone.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka kuća Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL