DIRLJIVE RIJEČI

Posljednji oproštaj nekad najboljih prijatelja Brandona Walsha i Dylana McKaya

07.03.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Od iznenada preminulog glumca Luka Perryja opraštaju se kolege, prijatelji i obitelj. No, smrt je sigurno najviše šokirala njegovog vjernog prijatelja iz serije 'Beverly Hills' Jasona Priestleyja

'Trebalo mi je nekoliko dana da bih dokučio što napisati. Moj dragi prijatelj kojeg sam poznavao dugih 29 godina, Luke Perry, bio je jedan od rijetkih kojem je stalo. Luke nije bio samo zvijezda, on je bio jedno nevjerojatno svjetlo koje se nažalost prerano ugasilo. I to je razlog zašto je ovih dana toliko ljudi u velikoj boli', započeo je svoj poduži post na društvenim mrežama Jason Priestley, glumac koji je u kultnoj seriji igrao Brandona Walsha.

Iako su svoje prijateljstvo započeli imaginarno na ekranu, ulogama Brandona i Dylana, ova dvojica glumaca u stvarnom su životu izgradili sjajan i neraskidiv odnos.

'Ako ste imali tu sreću da poznajete Lukea ili da vam se životi ikad spojili onda znam da trenutno jako tugujete. Bio si zvijezda koja je sjala dva puta jače, a otišao si prebrzo drago Luke. Laku noć, dragi prijatelju', zaključio je svoje tužne misli Priestley.

Uz emotivnu je objavu glumac priložio i dvije usporedne zajedničke fotografije, jednu nastalu na setu serije koja ih je spojila, a drugu iz nešto kasnijeg perioda. Na obje fotografije vidljivo je koliko je ovaj dvojac bio blizak. I ostatak postave kultne serije iz 90-ih na svoj se način oprostio od dragog suradnika i kolege.

'Najdraži Luke, zauvijek ću čuvati uspomene koje smo dijelili posljednjih 30 godina. Neka tvoje putovanje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su prošle tuda prije tebe, baš kao što si isto djelovao na sve one koje si ostavio iza sebe. Bože, molim te, sačuvaj mu mjesto blizu tebe, on to zaslužuje', napisao je Ian Ziering.

  • +5
Serija Beverly Hills Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Teška srca, zapanjena i ožalošćena, obavještavam vas da je Luke preminuo. Još uvijek sam u šoku i nemam riječi osim onih da je bio uistinu džentlmen. Nedostajat će svima koji su ga poznavali i milijunima koji su ga voljeli. Počivaj u miru dragi Luke. Tvoje vrijeme ovdje je trajalo prekratko', napisala je pak na svom Instagram profilu Christine Elise McCarthy dok je izvršni producent Roberto Aguirre-Sacasa uputio riječi podrške Perryjevoj obitelji.