TAJANSTVENI MUŠKARAC

Posljednji brak propao joj je nakon 12 dana, no Pamela Anderson i dalje vjeruje u ljubav: Osmijeh na lice vratio joj je njezin tjelohranitelj

05.09.2020 u 22:33

Bionic
Reading

Ni još jedan propali brak nije joj poljuljao vjeru u ljubav. Kako tvrde prijatelji slavne plavuše, ovoga je puta Pamela Anderson sreću pronašla u zagrljaju svog tjelohranitelja i to niti osam mjeseci nakon što joj je propao posljednji brak s Jonom Petersom

Ako je vjerovati njezinim bliskim prijateljima, Pamela Anderson ponovno ima razloga za sreću. Iako joj je prije osam mjeseci, i to nakon punih 12 dana braka s Jonom Petersom, isti i propao, ovoga puta osmijeh na lice navodno joj je vratio njezin tjelohranitelj koji za nju radi gotovo dvije godine.

Iako za medije nisu željeli otkriti njegovo ime, prijatelji tvrde da je tjelohranitelj savršen odabir za 53-godišnju glumicu.

'On je u 40-im i pravi je muškarac, idealan za nju. Zna kako je treba tretirati i to je divno za vidjeti. Ona se osjeća sigurno u njegovom zagrljaju i ne puštaju jedno drugoga iz vidokruga', otkrio je izvor i dodao kako je tom tjelohranitelju Pamela Anderson prva slavna osoba s kojom je radio.

Zaljubljena Pamela fotografiju svog odabranika objavila je na svom Instagram profilu, a iako ga nije imenovala, napisala je uz istu 'osiguranje'. Riječ je o fotografiji nastaloj u liftu, gdje Pamela Anderson sjedi na podu, a nepoznati muškarac, koji fotografira, vidi se u ogledalu na zidu.