PUKLA LJUBAV

To je bilo brzo: Pamela Anderson se razvodi nakon samo 12 dana braka

02.02.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Glumica Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi C. J. u seriji 'Baywatch' razilazi se od supruga, producenta Jona Petersa s kojim je u braku tek 12 dana

'Razilazimo se kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugoga stoga bismo cijenili vašu podršku', stoji u priopćenju Pamele Anderson koje je objavio The Hollywood Reporter.

'Život je putovanje, a ljubav je proces', poručila je Pamela uz molbu da se poštiva njihova privatnost, prenosi Daily Mail.

Par je izgovorio sudbonosno 'da' u tajnosti u Malibuu prije 12 dana tako da još nisu stigli riješiti ni svu papirologiju oko vjenčanja.

Slavna plavuša i 74-godišnji producent bili su u vezi prije 30-ak godina i tek su se nedavno ponovno zbližili.

Anderson (52) i Peters (74) vjenčali su se 20. siječnja, a na ceremoniji su bili njezini sinovi iz braka s bubnjarem legendarnog metal benda Mötley Crüe Tommyjem Leejem: Dylan i Brandon.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

'Pamela je odlučila uzeti stanku. Vraća se u Kanadu svojoj obitelji', ispričao je jedan izvor paru za Fox News.

I Pamela i Jon iza sebe imaju četiri braka. 

Kako su objavili američki mediji, Pamela i Jon su bili u vezi tijekom 80-ih, a upoznali na jednom od partyja u Playboy Mansionu.

'Ušetao sam tamo i odmah ugledao jednog anđela koji je sjedio u baru. To je bila Pammy. Imala je tad 19 godina. Znao sam da će postati velika zvijezda jednoga dana', rekao je Jon koji se zasad nije oglasio o iznenadnom razvodu.