o suprugu ni riječi

Princeza Charlene iskreno progovorila o konačnom povratku u Monaco: 'Jedva čekam vidjeti djecu'

15.10.2021 u 18:03

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene većinu godine boravi u rodnoj Južnoafričkoj Republici uslijed zdravstvenih komplikacija, a iz nje se javnosti obratila novim intervjuom

U intervjuu koji je osvanuo na društvenim mrežama, 43- godišnja princeza izjavila je kako 'jedva čeka doći kući svojoj djeci' koja joj užasno nedostaju no supruga, monegaškog princa Alberta, nije spomenula.

Više od pola godine princeza Charlene miljama je udaljena od supruga i svojih blizanaca a glavni razlog tomu su, kako je i sama u više navrata istaknula, problemi zdravstvene prirode.

Ozbiljna infekcija sinusa spriječila je princezu Charlene u povratku u Monako i obilježavanju ključnih događanja, uključujući desetu godišnjicu braka s princom Albertom i prvi dan škole svojih blizanaca.

Zdravstveni problemi, međutim, nisu uspjeli utišati glasine o raskidu kneževskog para koje se princ Albert, baš poput Charlene, svojski trudi utišati.

Iz monegaške palače javnosti su nedavno potvrdili kako je princeza operirana radi infekcije uha, nosa i grla koju je dobila u svibnju, a operacija je 'jako dobro prošla'.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia