obljetnica ljubavi

Ivica Puljak i supruga Marijana slave 26. godina braka, a objavljena fotografija i čestitka odmah su privukli pažnju

16.09.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Ivica Puljak i njegova supruga Marijana slave 26. godišnjicu braka, a tim povodom splitski gradonačelnik objavio je fotografiju na svom Facebook profilu te uz nju i opis koji je odmah privukao pažnju brojnih prijatelja i pratitelja

'Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se …,' napisao je Ivica Puljak uz novoobjavljenu fotografiju na svom Facebook profilu i tako otkrio d je u njegovoj obitelj danas poseban dan.

Na fotografiji pozira zajedno sa svojom suprugom Marijanom Puljak koja u ruci drži lijepi buket u ružičastim nijansama koji joj je, vrlo vjerojatno, suprug poklonio povodom godišnjice braka. Prijatelji na društvenoj mreži odmah su se pridružili čestitkama zaželjevši paru još puno sretnih godina. 'Čestitam od srca', 'Čestitam i želim da i dalje bude osmjeh na vašim licima,', 'Čestitke ekipa!!!! Jer ste stvarno ekipa', 'Ma vas dvoje ste mi super!!! Sve najbolje dragi moji, čestitke', ' Jos toliko barem. Živjeli!,' samo su neki od brojnih komentara uz objavljenu fotografiju.

Inače, Ivica i Marijana imaju troje djece; dvije kćeri, Emu i Ivu, te sina Tomu. Na društvenim mrežama povremeno podijele zajedničke obiteljske fotografije, najčešće s obiteljskih izleta i okupljanja. Zaljubili su se kao studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na kojem je Ivica 2001. počeo raditi kao profesor. Marijana je na njemu diplomirala računarstvo, a Ivica ga je završio kao najbolji student sveučilišta u Splitu. 'Prošle godine smo proslavili srebrni pir. Bolje smo se zabavili nego na našem vjenčanju koje smo organizirali u krugu najuže obitelji,' izjavio je Ivica u intervjuu za Gloriu u proljeće ove godine.

  • +3
Ivica i Marijana Puljak Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL