PLIJENI IZGLEDOM

Poput morske sirene: Sonja Kovač uskočila u bikini i otvorila sezonu kupanja

08.03.2019 u 16:56

Bionic
Reading

Naša najuspješnija modna blogerica, Sonja Kovač, zbog prirode svog posla ima sreću često putovati, pa se tako trenutno nalazi na romantičnoj talijanskoj destinaciji Cinque Terre. Sunčano vrijeme, mediteranska klima i visoke temperature potaknule su plavokosu ljepoticu da uskoči u bikini i provjeri kakvo je more

Nakon završetka Milanskog tjedna mode, gdje je pohodila modne revije vodećih dizajnera i uživala u čarima modne prijestolnice, trendseterica i modna blogerica Sonja Kovač odlučila je da njezina talijanska avantura potraje još neko vrijeme.

Sonja već nekoliko dana boravi u živopisnom Cinque Terreu, popularnoj turističkoj lokaciji sastavljenoj od pet priobalnih gradića koji oduševljavaju svojom ljepotom, a osim uživanja u ukusnoj hrani i razgledavanja, lijepa blogerica odlučila je uživati i u morskim radostima.

Plavokosa ljepotica uskočila je u atraktivni maslinasti bikini koji je u prvi plan istaknuo njezine obline i vitku figuru i otvorila sezonu kupanja. Iako Sonja na fotografiji sjedi na stijeni, pomalo podsjećajući na morsku sirenu, mi ćemo joj vjerovati da je bila dovoljno hrabra i okupati se.

'Kada je prerano za kupaći kostim? Nikada nije prerano!', napisala je Sonja pokraj fotografije na kojoj pozira ispred kamere, upijajući prve proljetne zrake sunca.

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX