UŽIVA U ZIMI

Podiže temperaturu: Sonja Kovač u kupaćem kostimu na snijegu

05.02.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih modnih i travel blogerica trenutačno boravi u Ravnoj Gori gdje uz dečka Gorana i njihovog psa Bubu uživa u zimskim radostima odakle fanove zabavlja svojim fotografijama. Osobito im je zapela za oko ona na kojoj Sonja Kovač pozira u kupaćem kostimu

Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u crnom jednodjelnom badiću uživa u vanjskom jacuzziju koji je okružen snijegom. 'Unutra 35 stupnjeva, vani -7. To je život u vanjskom jacuzziju! Podignite ruke svi kojima se ovo sviđa', napisala je pored fotografije. I dok su se jedni u komentarima divili njezinoj ljepoti, drugi su joj poručili da pripazi na zdravlje da se ne prehladi.

Vječna putnica se nedavno vratila s Bahama a kratko je boravila i u Zagrebu. Za tportal je nedavno pričala o svojoj posebnu tehnici pakiranja za put i kako od silne garderobe bira što ćete nositi.

'Jako je teško jer mi je život najčešće u koferu i u paketima koje mi šalju s raznih strana. Tako da se nekada zna dogoditi, a pogotovo za vrijeme Fashion Weeka, da se vratim doma samo prepakirati na nekoliko sati. Uglavnom, uvijek je kaotično. Koliko god se pripremiš i sve si već predvidio, opet se dogode nepredvidive situacije kojima se moraš brzinski prilagoditi', rekla nam je Sonja Kovač.

  • +8
Sonja Kovač Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona