NAPETO U BB KUĆI

Poput male djece: Nikita i Anezi se posvađale oko sušenja kose

05.02.2018 u 17:55

Bionic
Reading

Trzavice između stanara Big Brother kuće sve su češće, a ovoga su se puta sukobile Nikita i Anezi

Kako dani odmiču tako stanari Big Brother kuće imaju sve manje živaca za suživot! A tek je počelo... Nakon što je Big Brother kaznio Nikitu, Renatu i Juraja jer su se dogovarali oko nominacija time da na kraju ne smiju nikog nominirati, u kući je zavladala napetost. Big Brother im je pustio taj video, a Anezi je imala najviše prigovora na trio 'tračera'. Potom je otišla prati kosu i počela je sušiti u sobi što je pak razljutilo Nikitu koja joj je rekla da će sad zbog nje dobiti kaznu jer Big Brother dozvoljava sušenje kose samo u ostavi.

Nikita je prokomentirala i kako je Anezi njima prigovarala što su pričali o nominacijama, zbog čega su kažnjeni, a sada ona radi nešto zbog čega bi opet mogli biti kažnjeni. Tek to je dodatno razljutilo Anezi koja je pohitala Big Brotheru u ispovjedaonicu ne bi li mu se požalila kako Nikita uspoređuje nominacije i sušenje kose.

Tko je tu zapravo u pravu, zna valjda samo Big Brother! A zaplete i rasplete u Big Brother kući ne propustite vidjeti već večeras u 20 sati u prvoj ovotjednoj emisiji!