FALE JOJ DJECA

Jedna kandidatkinja već je napustila Big Brother kuću

04.02.2018 u 21:07

Bionic
Reading

U drugoj emisiji uživo Antonija Blaće pozdravila je goste u studiju i publiku pred malim ekranima te najavila spektakularnu emisiju punu iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja je i to da je kandidatkinja Antonija Čatipović izašla iz kuće jer nije mogla izdržati biti bez svoje djece

Prvi tjedan u Big Brother kući bio je prepun drame. Stanari su se svađali, mirili, smijali i plakali, a morali su izvršiti i zadatke.

Osim uobičajenih zajedničkih zadataka, gotovo svi parovi dobili su i tajne zadatke.

Tjedni zadatak izazvao je burne reakcije. Dok su djevojke morale pogoditi sve tajne muških stanara kako bi se spasile od nominacija, parovi su se borili za zlatne propusnice. Par koji je osvojio propusnicu su Bojan i Anezi.

Isto tako svoje je zadaće imala i reality 'obitelji' koja boravi u tajnom djelu kuće.

Odmah na početku live emisije uslijedilo je veliko iznenađenje jer je Antonija Čatipović odlučila napustiti kuću. Kako je rekla, bilo joj je lijepo, ali nedostaju joj djeca.

Budući da je Antonija bila u paru s arhitektom Jurajem i njegova sudbina ostanka u kući bila je na kratko nepoznata, no na koncu je ostao u kući.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Potom su uslijedile prve ovogodišnje nominacije.

Došao je red da djevojke razotkriju tajne muških kandidata. Lucija je uspješno pogodila da je Luka bio s mamom svoje prijateljice.

S drugom tajnom se Renata poprilično mučila. Naime, prvo je mislila da je Antonio plakao sedam dana kada mu je umro pas, apotom da je to bio Juraj. Tek je iz trećeg pokušaja pogodila da je riječ o Zebi.

Sljedeća tajna je da je netko priustvovao obredu egzorcizma. Bojana je rekla da je to Bojanova tajna što nije točno te ih je Big Brother obavijestio da su one nominirane jer nisu riješile zadatak.

Antonijeva tajna je da je spriječio čovjeka od samoubojstva. Bojanova je tajna da niti jednoj ženi nije rekao da je voli. Tomina tajna je da je napisao knjigu za djecu. Orkyjeva tajna je da nikad nije bio izvan Hrvatske.

Budući da nisu uspješno riješile tajni zadatak, Antonija je obavijestila djevojke da su nominirane, ali je otkila i da je jedan dečko nominiran, a to je Bojan!