'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Poput filmske dive: Franka Batelić zasjala u raskošnoj kreaciji koja je kao stvorena za nju

26.03.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Članica žirija Franka Batelić i u ovoj je nedjeljnoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' zablistala u izdanju za pamćenje

Zgodna Rapčanka izgledala je sjajno u besprijekornom stajlingu koji se odlično uklopio u temu 'filmska večer' popularnog TV showa.

Svjetloplavi korzetni top bez naramenica sa satenskim dodacima, duga haljina i efektne rukavice duljine do lakta činili su savršen modni spoj koji je Franka zaokružila voluminoznom frizurom i zavodljivim make upom.

Inače, ove nedjelje saznat ćemo koji će ples odnijeti Oscara, a tko neće doživjeti sretan završetak. Četvrta emisija uživo tematskog naziva 'filmska večer' na male ekrane donosi brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Kultni i megapopularni filmovi poput 'Pretty Woman', 'Top Gun', 'Singing in the Rain', 'Godfather', 'Fifth Element' i 'Toma' samo su neki od ukupno jedanaest filmskih naslova koje su kandidati izabrali za svoje nastupe.

Dva plesna para već su napustila natjecanje, a ove nedjelje pridružit će im se još jedan par. U novoj epizodi vidjet ćemo cha cha cha, paso doble, tango, rumbu, slowfox, sambu, jive, dva valcera i dva quickstepa, a koje će filmove i plesne stilove natjecatelji upariti u svojim točkama ostaje za vidjeti.