vrlo poseban dan

Opet slave: Mirna Maras Batinić podijelila s pratiteljima veliku vijest u svojoj obitelji

07.03.2022 u 23:15

Bionic
Reading

Voditeljica TV Bingo showa i njezin suprug Željko Batinić danas su imali razlog za veselje. Prije točno pet godina postali su roditelji djevojčice Meri kojoj su danas priredili mali party

'Jedno divno, nježno, slatko biće. Naša Meri slavi 5. rođendan danas. Da si uvijek sretna, nasmijana i svoja. Sretan rođendan ljubavi!', poručila je u svojoj objavi Mirna Maras Batinić. Voditeljica je fotografijama pokazala kako je njezina mezimica proslavila svoj dan u vrtiću.

Kod kuće su joj ona i njezin suprig Željko Batinić svojoj kćerkici napravili i mini obiteljsku proslavu. 'Nakon dvije proslave s frendovima, doma improviziramo tortu i pjevamo (molim zanemarite pjevanje)', opisala je HTV-ova voditeljica video na kojoj djevojčica puše u svjećice na komadu voćnog kolača.

Mnogi već znaju da voditeljica koja je 2005. godine ponijela laskavu titulu najseksi Hrvatice, vodi miran obiteljski život o čemu svakodnevno svjedoče njeni pratitelji na društvenim mrežama. Slobodno vrijeme najviše provodi sa obitelji. Ona i njezin Željko sudbonosno 'da' izrekli su 2016. godine. U prvom braku s kondicionim trenerom Marijom Valentićem rodila je sina Niku.

  • +4
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX