NIKADA DOSADNO

Mirna Maras Batinić 'raskrinkala' supruga Željka i nasmijala sve: 'Kada dječji pokloni postanu veselje za odrasle'

15.03.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Voditeljica TV Bingo showa Mirna Maras Batinić kvalitetno je iskoristila vrijeme za odmor tijekom vikenda i sada je i spremna za nove tjedne poslovne angažmane. Kako na svom Instagramu bilježi većinu toga iz svog života, podijelila je i neke prizore od proteklog vikenda

Sudeći prema fotografijama i video isječcima koje je objavila Mirna Maras Batinić pokazala je da itekako zna kako se dobro odmoriti sa svojom obitelji i pobjeći od posla.

Na jednoj od snimaka je njezin suprug Željko Batinić koji se 'zabavlja' s igračkom njezinog sina NIke kojeg je dobila u prijašnjem braku s Marijem Valentićem. 'Kada dječji pokloni postanu veselje za odrasle', opisala je zgodna HTV-ova voditeljica simpatičan video, a pokazala je i kako ona provodi vrijeme. Na fotografiji na kojoj leži pod dekom čita knjigu, a taj prizor opisuje s riječima 'e to je nedjelja'.

Mirna uživa u skladnom obiteljskom životu. Izjavila je da je najljepša stvar u majčinstvu 'osmijeh, zagrljaj koja joj daju djeca jer se to se ne da s ničim usporediti', a najteža 'odgojiti ih da jednog dana budu dobri ljudi'. Oduvijek je željela dvoje djece tako da o trećem ne razmišlja.

  • +4
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX