VRAĆA SE ILI NE?

Ponovno se oglasio princ Albert, a evo što je rekao na temu povratka supruge, princeze Charlene u Monaco

27.10.2021 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon što je jučer monegaška princeza iskoristila svoj Instagram profil da se oprosti od voljenog kućnog ljubimca, koji je život izgubio pod kotačima automobila, krenula su nagađanja kako bi to moglo produžiti još jednom njezin boravak u Južnoj Africi, a nije trebalo dugo ni da se oko svega oglasi princ Albert

Ako je vjerovati princu Albertu, njegova supruga, princeza Charlene, u Monaco bi se trebala vratiti 'vrlo brzo' i zapravo se čeka dozvola liječnika u Južnoj Africi da joj i službeno dopuste putovanje kući.

63-godišnji monegaški vladar, koji s bivšom olimpijkom ima šestogodišnje blizance Jacquesa i Gabriellu, izjavio je za magazin People da su planovi trenutno postavljeni tako da se napravi sve kako bi se Charlene vratila na dvor unutar nekoliko tjedana.

To je zapravo njegova reakcija nakon što je Charlene objavila tužnu vijest da je njezin voljeni psić Angel izgubio život pod kotačima automobila, a zbog čega je javnost odmah krenula nagađati kako bi to moglo ponovno prolongirati svoj boravak u Južnoj Africi, gdje se nalazi većinu ove godine.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Zbog zdravstvenih problema i nekoliko operativnih zahvata, princeza Charlene propustila je 10. godišnjicu braka, ali i prvi dan škole svojih blizanaca.

Princ Albert naglašava kako će se njegova supruga vratiti prije 19. studenog, kada se slavi Monaco National Day, važan praznik u toj kneževini i dodaje da je 'u dobroj formi i puno boljeg raspoloženja'. Zbog toga se nada kako bi mu se Charlene mogla pridružiti već 13. studenog kako bi zajedno posjetili World Expo u Dubaiju. 'Odluku ćemo donijeti u posljednjem trenutku', rekao je princ Albert.