TINA KUNAKEY

Ponovno je ostavila sve bez riječi: Zbog posljednje fotografije prelijepe Francuskinje mnogi se pitaju ima li što na sebi

14.02.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Nakon što su svijet obišle njezine fotografije s plaže, na kojima je pokazala tijelo bez mana, mlađahna supruga francunskog glumca Vincenta Cassela sada je sve zaludila posljednjom objavom na svom Instagram profilu

Ova tamnoputa ljepotica ima tek 22 godine, bavi se manekenstvom i već je dvije godine u skladnom braku s 31 godinu starijim francuskim glumcem Vincentom Casselom. Na društvenim mrežama prati je brojka od točno milijun ljudi, koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu.

Kako i ne bi kada Tina Kunakey dobro zna kakve fotografije će joj donijeti nove poslovne angažmane, te u konačnici i dobru zaradu. Njezine posljednje fotografije, malo je reći, ostavile su sve bez riječi, a mnogi se pitaju nosi li francuska ljepotica išta na sebi dok sjedi na pješčanoj brazilskoj plaži.

Naime, na dvije fotografije, koje je paralelno objavila na Instagramu i Instagram Storyju, Tina Kunakey pozira sjedeći u plićaku, u pijesku, grudi je prekrila rukama, i očito je da ne nosi gornji dio kupaćeg kostim, dok je noge prekrižila i strateški zaklonila pogled kako bi sve ostalo na nagađanju.

  • +5
Tina Kunakey Izvor: Profimedia / Autor: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia