SLAVLJE U ČETVERO

Ponosni tata Ivan Rakitić nije krio emocije zbog rođendana kćeri Adare; evo kako je nogometaš iznenadio svoju princezu

02.05.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski nogometaš i vezni igrač Barcelone, Ivan Rakitić, ovog je vikenda imao dodatan razlog za slavlje. Osim što će od ponedjeljka moći ponovno individualno trenirati u klubu, nogometaš ne može biti sretniji zbog činjenice da je njegova mlađa kćerkica Adara navršila 4 godine. Skromno rođendansko slavlje Rakitići su za svoju princezu organizirali u svome domu, gdje proteklih tjedana borave u izolaciji, a ponosni tata nije krio emocije

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri organizirali su rođendansku proslavu za svoju kćerkicu Adaru. Stanje zbog koronavirusa u Španjokskoj i dalje je ozbiljno pa Rakitići svojoj malenoj nasljednici nisu mogli prirediti rođendasko slavlje u društvu prijatelja i šire obitelji, no potrudili su se svim silama da joj ništa ne nedostaje.

Ponosni roditelji stan su za svoju kćerkicu Adaru ukrasili likovima Else i Anne iz Disneyevog klasika 'Snježno kraljevstvo' kojima su zaluđena djeca diljem svijeta. Baloni, tanjuri i torta krasili su likovi Adarinog omiljenog animiranog filma, a slavni nogometaš s fanovima je podijelio trenutak prije puhanja svjećica na torti.

Na fotografiji se nalaze slavljenica Adara s krunom na glavi i starija Althea koje spremno čekaju na degustaciju torte u njihovom domu u Barceloni.

'Sretan ti rođendan kćeri! Volim te neopisivo princezo', napisao je Rakitić uz fotografiju koju je lajkalo preo 140 tisuća fanova.

No, nogometaš nije stao samo na torti i balonima ako bi iznenadio svoju princezu. Kako bi Adaru vidio nasmijanu, za njen rođendan se odjenuo u Olafa - dobro poznatog snjegovića iz Adarinog omiljenog crtića. Nije teško pretpostaviti da je Rakitić ovim potezom oduševio sve svoje mnogobrojne pratitelje.

'Danas sam morao biti OLAF. Što sve otac neće uraditi za svoju djecu... Uvijek ću učiniti sve što je potrebno da izvučem jedan osmijeh. Sretan rođendan princezo. Volim te, napisao je nogometaš uz fotografiju na kojoj svojoj kćerkici daje rođendansku pusu, dok na glavi nosi kapu u obliku Olafove glave.

Inače, Rakitić je svoju suprugu Raquel Mauri, s kojom je u braku sedam godina, upoznao prvu večer kad je došao u Sevillu. Tada je imao samo 21 godinu i prve večeri svog boravka u novom gradu odlučio je izaći s bratom Dejanom na piće. Bila je to odluka njegovog života, obzirom da je u baru upoznao Raquel koja je ondje radila kao konobarica.

Vjenčali su se dvije godine kasnije, a potom su na red stigla i djeca. U srpnju 2013. godine rođena je Althea, a u svibnju 2016. godine par je na svijet dočekao Adaru.