LIJEPA ČESTITKA

Ponosni tata: Hamed Bangoura dirljivom objavom posvećenoj kćeri sve je oduševio

28.08.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Hamed Bangoura, nekad popularni televizijski urednik, voditelj i DJ, a danas uspješni poduzetnik i aktivist ponovno je svojim statusom sve dirnuo

Voditelj 'Hit depoa', omiljene TV emisije koju je godinama vodio s Danielom Trbović, otac je tri kćeri, a njegova kćer Zara je upravo proslavila 21 rođendan.

Tata Hamed nije propustio čestitati rođendan svojoj najstarijoj kćeri divnom rođendanskom čestitkom na Facebooku koja je izazvala brojne pozitivne komentare.

'Ne, nemrem je više držati ovako u naručju, a da se ne otima. Došlo je vrijeme da joj u 21. godini i službeno priznam da je punoljetna po svim mjerilima osim po mom, ma koliko se ja trudio biti cool. Sretan ti rođendan, sreće, zdravlja, ljubavi ti želim Zara Bangoura. Samo da se zna. Ja sam No1. muškarac u tvom životu i paziti ću i brinuti se za tebe i seke sve do 100 te', poručio je svojoj kćeri Hamed koji je u sretnom braku s manekenkom Kristinom Jakovac.

Nakon Zare, Hamed i Kristina dobili su još jednu kćer Hayu. Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi.

Nedavno se pak svojim statusom osvrnuo i na svijet u kojem živimo za koji kaže kako je bez trunke empatije.

  • +3
Hamed Bangoura Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Ovoga puta Bangoura je komentirao recikliranje smeća i to kako 80% ljudi ne želi smeće odložiti u kantu, a kamoli ga reciklirati ili otići do reciklažnog dvorišta.

'Na jednoj strani katastrofe epskih razmjera, na drugoj bezbrižne ljetne avanture domaćih i stranih turista, na trećoj nogometni transferi od kojih ti se vrti u glavi, na četvrtoj silikoni, milijuni, avioni i kamioni.'Previše je onih koje boli patka za sve dok se ne tiče direktno njih. Ovakav svijet bez trunke empatije nemre naprijed i nije ni čudo što neki govore kako nas je previše na ovoj planeti. Da je samo 1% totalnih luđaka koje nije briga za ništa, a je, nemamo šanse i previše ih je', opisao je.