SLAVNI HOLIVUDSKI PAR

Nakon četiri godine veze zaručili se Diane Kruger i Norman Reedus

27.08.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon četiri godine veze i rođenja kćeri 2018. godine, slavni holivudski par Diane Kruger i Norman Reedus svoju ljubav odlučili su okruniti zarukama

Vijest o novom koraku u vezi zvijezde serije 'Walking Dead' i njemačke glumice za američki magazin People potvrdilo je nekoliko izvora bliskih paru.

Kako je otprije poznato, Kruger i Reedus upoznali su se 2015. godine na snimanju filma 'Sky' tijekom kojeg su razvili snažno prijateljstvo.

U to vrijeme, zvijezda filma 'Nemilosrdni gadovi' bila je u vezi s glumcem Joshuom Jacksonom, a u ljeto 2016. godine svojoj ljubavi su odlučili reći zbogom nakon 10 godina veze.

Diane Kruger i Norman Reedus Izvor: Profimedia / Autor: Euan Cherry / Avalon / Profimedia

Početkom 2017. godine, Diane Kruger i Norman Reedus pokrenuli su glasine o ljubavnoj vezi koje su na koncu potvrdili na nekoliko svečanih događanja i društvenim mrežama.

U studenom 2018. godine postali su roditeljima djevojčice čije ime ne žele otkriti javnosti, a u siječnju 2019. godine Kruger je zatražila da se fotografije njezine kćeri ne objavljuju bez njezinog dopuštenja.

'Iako razumijemo da bi neki ljudi htjeli vidjeti fotografije naše kćeri, mi kao roditelji ne želimo ništa drugo nego dopustiti joj da odraste u privatnosti i sigurnosti', napisala je tada njemačka glumica na Instagramu.