UŽIVA S BLOOMOM

Ponosna mama: Maja Šuput raznježila fanove preslatkom fotografijom sa sinčićem

20.08.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica ne krije koliko je majčinstvo ispunjava pa je najnovijom objavom na društvenim mrežama oduševila brojne obožavatelje

Maja Šuput podijelila je zajedničku fotografiju sa sinčićem Bloomom na kojoj poziraju zagrljeni, a predivan je prizor sve oduševio.

'Nema dalje od ovoga, nema...', napisala je plavokosa Zagrepčanka ispod objave te dodala emotikone srca.

Kao i uvijek, fanovi nisu mogli odoljeti preslatkoj fotografiji malenoga Blooma.

'Preslatki', 'Jedna je mama, prekrasni ste', 'Divni', samo su se nizali komplimenti.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov ne skrivaju svoj ponos otkako su postali roditelji malenoga Blooma koji je središte njihovog života. 

Inače, upravo je preslatki dječačić zaštitno lice Majine nove Shù Shù kolekcije, linije dječje kozmetike za bebe i djecu.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

'Kada to maleno i krhko stvorenje postane najvažnija i najdraža preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe su trenuci koji zahtijevaju potpunu posvećenost. Formulacije proizvoda prikladne su za svakodnevnu njegu beba, od njihovog prvog dana kada im je koža posebno nježna i traži brigu i pažnju, ali i za klince i klinceze koji već sami biraju proizvode za sebe', napisala je Maja ispod fotografije svog sina, zvijezde njezinog novog projekta.

Inače, za prvi rođendan svog jedinca Blooma, Maja je sa suprugom Nenadom u ožujku ove godine organizirala raskošnu proslavu.

Svakog 17. u mjesecu Maja Šuput obilježavala je novi mjesec života svog sinčića, pa je za njegov prvi rođendan, ali i krštenje, organizirala proslavu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.