ALEXIS BLEDEL i VINCENT KARTHEISER

Kraj još jedne ljubavi: Nakon osam godina braka razvodi se glumica koja se proslavila u kultnoj seriji

20.08.2022 u 08:39

Bionic
Reading

Alexis Bledel (40), američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Gilmorice' koja se s velikim uspjehom prikazivala od 2000. do 2007. godine i njezin suprug, također glumac, Vincent Kartheiser odlučili su se razvesti nakon osam godina braka

Vijest o razvodu poznatog holivudskog para za američke medije potvrdio je glumčev odvjetnik te otkrio kako je Kartheiser prije tjedan dana podnio zahtjev za razvod braka.

Kako je objavio People, zahtjev za rastavu podnio je 40-godišnji glumac 10. kolovoza na Okružnom sudu Putnam u New Yorku.

Zasad nije poznato što je razlog razvoda, što nimalo ne čudi, jer ovaj samozatajni par poznat je po tome što svoju privatnost oduvijek kriju od medija.

  • +5
Alexis Bledel Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plavooka glumica koja se proslavila ulogom Rory Gilmore u seriji 'Gilmorice' upoznala je Vincenta na setu serije 'Mad Men' 2012., a vjenčali su se 2014.

Na jesen 2015. su postali roditelji sinčića, a javnosti nikad nisu otkrili ime njihovog djeteta.

Glumac je u jednom ranijem intervjuu otkrio da mu je najvažnije zadržati svoj privatnost.

'To je nešto što sam shvatio o najvažnijim stvarima u svom životu. Ako ih podijelim sa svijetom i otvorim ta vrata njihovom gorućem bijesu koji moraju izbaciti ili njihovom obožavanju kojim se žele razmetati, to ih smanjuje. Pojeftinjuje ih, slabi ih', rekao je jednom prigodom Vincent.

Inače, lijepa Alexis dobro je poznata i obožavateljima hvaljene serije 'Sluškinjina priča' gdje glumi Emily, a za tu je ulogu dobila i nagradu Emmy.