Ponosna mama

Maja Lena Lopatny pokazala svoju djevojčicu i otkrila njezino neobično ime

20.06.2024 u 20:21

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny, kći jedinica glumice Mije Begović i pokojnog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, prije nekoliko dana otkrila je najljepšu vijest – da je postala majka, a sada je svijetu obznanila i neobično ime koje je dala svojoj djevojčici

Magistra novinarstva, poduzetnica, kći naše glumačke dive Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja u nedjelju je u zagrebačkoj je bolnici na svijet donijela djevojčicu.

A ponosna, novopečena mama i malena beba stigle su kući pa se Maja Lena na Instagramu pohvalila prekrasnom fotografijom. Na svom Instagram profilu objavila je bajkovitu fotografiju na kojoj ona i njezin dugogodišnji partner Karlom Šeparević ponosno poziraju s kćerkicom, odjevenom u ružičasti kompletić i sa trakicom na glavi. Fotografiju možete pogledati ovdje.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

U opisu uz fotografiju Maja Lena Lopatny napisala je: 'Sva lipota ovoga svita', a uz datum rođenja svoje kćeri otkrila je i njezino neobično i upečatljivo ime – Mabel. Za prvu obiteljsku fotografiju Maja je odjenula dugu, bijelu haljinu i stavila traku u kosu, a čini se kako je fotografija nastala netom nakon dolaska kući iz bolnice obzirom da je na ruci još uvijek imala bolničku narukvicu.

Inače, premda su u dugogodišnjoj vezi, o Majinom odabraniku, Karlu Šeparoviću javnost ne zna baš ništa, a Maja Lena je izrazila želju da tako i ostane. Pokazala je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, te nakon što je obznanila da je u drugom stanju i sada sa kćerkicom. Uz to, Maja Lena je proteklih godina zbog posla, ali i ljubavi živjela na relaciji Zagreb-Korčula-Istra. U jeku pandemije je upisala doktorski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu, a trenutačno radi za turističku kompaniju.

Dolasku prinove posebno se veseli ponosno baka i majka Maje Lene, Mia Begović, koja je još za vrijeme Majine trudnoće otkrila kako se neizmjerno veseli dolasku unučice te da će je čuvati kada god treba.