čestitke!

Najljepše vijesti u domu Mije Begović: Maja Lena Lopatny postala je majka!

16.06.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Novinarka i PR-ica Maja Lena Lopatny u zagrebačkoj je bolnici na svijet donijela djevojčicu i ostvarila novopečenoj baki sve snove

Naša proslavljena glumica Mia Begović odsada se može hvaliti i titulom bake - njezina jedinica Maja Lena Lopatny na svijet je donijela djevojčicu!

Maja Lena je proteklih godina zbog posla, ali i ljubavi živjela na relaciji Zagreb-Korčula-Istra. Ipak, kako doznaje Glorija, rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Nakon poroda se osjeća dobro, no jedva čeka doći kući sa svojom kćerkicom koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Karlom Šeparevićem.

Partnera je dugo skrivala od javnosti, a i sama je Maja Lena za sebe odabrala privatniji i mirniji način života.

32-godišnja magistra novinarstva u siječnju je sretnu vijest o trudnoći podijelila na Instagramu, a prije tek par dana napisala je kako ne može vjerovati da se dan dolaska njezine djevojčice tako približio.

'Toliko uzbuđenja sad vlada u obitelji. Ma već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Bit će toga još', rekla je nedavno Mia Begović za 24 sata te otkrila kakva će biti baka: 'Čuvat ću dijete koliko god bude trebalo. Stalno, ako treba.'

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL