neopisiva sreća

Ponosna mama: Glumica i njezin suprug danas slave važan datum

27.08.2021 u 19:22

Bionic
Reading

Ana Vučak Veljača i njezin životni partner, scenarist Ivan Veljača 26. veljače dočekali su rođenje svog prvog djeteta, curice koju su nazvali Juli. Glumica uživa biti mama i priznaje da joj dani s bebom lete, a svojih prvih šest mjeseci zabilježili su i na društvenim mrežama

Uz fotografiju na kojoj ona i suprug Ivan veselo poziraju sa svojom djevojčicom i roditeljima te jednom crno bijelom nastalom u liftu koju je kratko opisala sa 'trio' i '6 mjeseci', glumica i voditeljica HTV-ova kulinarskog showa 'Kuhan i pečen' je proslavila najljepših šest mjeseci u njihovim životima.

Sa malenom Jule ovog ljeta su odradili i prvo ljetovanje u Dalmaciji. Prvo su bile u Splitu (u kojem je tata Ivan odrađivao trodjedno snimanje), a nakon toga i na Zlarinu. Ondje su neko vrijeme s njima provele i šogirica, Ivanova sestra, Jelena Veljača i njezina kćer Lena.

'U trenutku kada su je stavili na mene, moja tek rođena beba digla je glavu i pogledala me u oči. Taj trenutak nikada neću zaboraviti. Bili smo sve troje zajedno, to je bilo jako lijepo i emotivno. Nakon toga smo se svi ponovno vidjeli kada su nas dvije otpustili iz bolnice. Ivan je došao po nas, a kod kuće nam je ostatak obitelji priredio doček. Odlučili smo ispočetka s njom biti potpuno sami da se upoznamo s našom malenom, kao i ona s nama. Istodobno je bilo i najljepše i najnapornije, sjećam se da je svako malo jedno od nas dvoje plakalo od ganuća', ispričala je diplomirana novinarka i psihologinja koja je široj javnosti poznata zbog uloge seriji 'Kud puklo da puklo', ranije za Story.