vikend za obiteljske proslave

Ana Vučak Veljača sve je raznježila predivnim fotografijama s krštenja svoje malene djevojčice upečatljivog imena

12.07.2021 u 22:11

Bionic
Reading

Protekli vikend brojni roditelji iskoristili za krštenje beba i proslavu u društvu obitelji i prijatelja. Tako se ovaj vikend slavilo u obitelji Izabel i Matea Kovačića koji su krstili sina Ivana, Marka Livaja i Iris Rajčić krstili su malenog Lorenza, kojeg je Iris na svijet donijela u ožujku, a svečano je bilo i u obitelji Ivana Veljače i supruge Ane Vučak Veljače čija kćer Juli je primila sakrament krštenje

Glumica Ana Vučak Veljača i scenograf Ivan Veljača, brat producentice, redateljice i aktivistice Jelene Veljače ovaj vikend krstili su petomjesečnu kćerkicu koja nosi vrlo upečatljivo ime Juli. Djevojčicu su krstili u Župi sv. Blaža u Zagrebu, a sudeći prema fotografijama koje je Ana objavila na svom Instagram profilu, bio je to vrlo emotivan trenutak. U objavi je također otkrila i puno ime djevojčice koje glasi Juli Veronika Ruža. Njezina objava privukla je veliki broj lajkova i komentara pratitelja, a samo od neki od brojnih su: 'Oko predivno! Kako je lijepa, cukar', 'Jao preslatka je. Cestitam Jul,' ,'Oko mamino,', 'Predivne ste'.

Inače, Ana je glumica zagrebačkog kazališta Trešnja te supruga scenografa i brata slavne Jelene Veljače, Ivana Veljače, a gledatelje je osvojila angažmanima u serijama poput 'Kud puklo da puklo', 'Prava žena', 'Stella' i 'Čista ljubav', ali i voditeljskim ulogama u emisijama kao što su kultna 'Parlaonica' te kulinarskom showu 'Kuhan i pečen'.

Anina i Ivanova ljubavna priča započela je prije više od pet godina, a romantičnu vezu brakom su okrunili u veljači 2018. na svadbi u zapadnom dijelu Zagrebu. Treću godišnjicu braka obilježilo je rođenje malene Juli, a radosnu vijest o njezinom rođenju prva je objavila ponosna teta Jelena Veljača.

Osim u obitelji Veljača, sakrament krštenja proslavio se i u obitelji nogometaša Marka Livaje i njegove životne partnerice Iris Rajčić koji su krstili petomjesečnog sina Lorenza u crkvi na Sustipanu, manjem poluotoku koji je smješten nedaleko od središta Splita. Izabel i Mateo Kovačić točno devet mjeseci nakon rođenja krstili su svog sinčića Ivana, a malenom dječaku kum je bio Luka Modrić.