SRETNA MAMA

Prvo putovanje: Ana Vučak Veljača s obitelji uživa u Dalmaciji

29.05.2021 u 11:00

Bionic
Reading

Glumica i njezin suprug scenograf Ivan Veljača 26. veljače postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Juli. Ana Vučak Veljača nije od onih mama koje će svakodnevno pokazivati svoje dijete na društvenim mrežama, oglasi se tu i tamo, a sad je pokazala kako izgleda njezino prvi odlazak iz Zagreba od kad je rodila

Glumica zagrebačkog kazališta Trešnja, supruga scenografa i brata slavne Jelene Veljače, Ivana Veljače, osvojila je gledatelje ne samo serijama poput 'Kud puklo da puklo', 'Prava žena', 'Stella' i 'Čista ljubav', već i voditeljskim ulogama u emisijama kao što su kultna 'Parlaonica' te kulinarski show 'Kuhan i pečen'. Mnogi je se sjećaju i po nastupu u showu 'Ples sa zvijezdama'. Da će po prvi put postati majka Ana Vučak Veljača otkrila je u rujnu prošle godine. Tada je već bila u drugom tromjesečju trudnoće pa se osjećala sjajno i spremno za sve što je čeka.

Sada uživa u prvim mjesecima sa svojom curicom.U bijeloj, ljetnoj lepršavoj haljini na sunčanim ulicama Splita glumica i voditeljica pozirala je suprugu sa svojom kćerkicom u naručju i gurajući je u kolicima. Fotografije je komentirala i Jelena Veljača koja je prva svijetu otkrila da je njezin brat postao otac. Ponosna tetka nije skrivala sreću.

Podsjetimo, ljubavna priča para započela je prije više od pet godina, a romantičnu vezu brakom su okrunili u veljači 2018. na svadbi u zapadnom dijelu Zagrebu. Treća godišnjica braka donijela im je malu mezimicu, koja će odsad u veljači s roditeljima slaviti dvostruko - njihovu godišnjicu ljubavi, ali i svoj rođendan.