JAKO SLIČE

Ponosan otac: Davor Bilman se pohvalio fotografijom sa sinom

12.03.2020 u 15:13

Bionic
Reading

Domaćoj publici najpoznatiji je kao član žirija showa 'Ples sa zvijezdama' te 'Supertalenta' gdje je zajedno s Majom Šuput, Jankom Popovićem Volarićem i Martinom Tomčić, birao najtalentiranije natjecatelje. Svestrani Zagrepčanin u moru fotografija iz svog poslovnog dijela života na društvenim mrežama tu i tamo pokaže svog sina na kojeg je jako ponosan

'Onaj trenutak kada ti sin kaže da će on platiti cugu jer je otvorio obrt. Konačno', pohvalio se Davor Bilman i u hasthtagu naglasio kako je ponosan. Pratitelji su čestitali ocu i njegovom 19-godišnjem miljeniku Leu, koji sve više nalikuje na njega. U ljeto prošle godine mladić je obrijao glavu pa su sad sve sličniji.

Leo je student ekonomskog fakulteta, a što se profesije tiče tata mu, kako je ranije izjavio, savjetuje da 'odabere ono što odgovara njegovoj osobnosti i da od toga može pristojno živjeti'. Kako ne voli previše otkrivati detalje iz privatnog života poznato je jedino da imaju zajedničku strast prema automobilima i vožnji te da najviše uživaju u putovanjima ili utrkama na karting stazi.

Podjetimo, sina je je Davor Bilman dobio u braku s prvom suprugom Vesnom. U razgovoru za tportal svojevremeno je ispričao kako je njegov mezimac kombinacija mame i tate. Bilman je po struci ekonomist koji se bavi neuro lingvističkim programiranjem pa kao trener radi na edukaciji djelatnika i poslovnih partnera brojnih tvrtki. Izjavio je da 'voli proučavati govor tijela, jer je to jedna od najiskrenijih povratnih informacija koja se može dobiti od druge strane'.

  • +5
Davor Bilman Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić