ZLATAN STIPIŠIĆ

Ponijela ga atmosfera na partyju: Društvene mreže zabavljaju se na Gibonnijev račun, iako se on u međuvremenu posuo pepelom

22.12.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Ne stišava se bura oko nastupa Zlatana Stipišića Gibonnija na božićnom partyju u centru Zagreba. Splitski je pjevač zbog hoda po stolu i gaženja hrane navukao na sebe bijes javnosti, nakon čega se zbog svojih postupaka ispričao, no to nije spriječilo korisnike društvenih mreža da se dobro zabave

Snimke i fotografije koje su obišle društvene mreže, a potom i medije, a na kojima se splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni u žaru nastupa popeo na stol i počeo gaziti po hrani, i dalje se dijele. Gibonni se zbog svega ispričao i 'posipao pepelom', a komentari javnosti podijeljeni su.

I dok mu jedni 'opraštaju sve', govoreći kako je i on samo čovjek, ima i onih koji mu itekako zamjeraju takav čin, posebice u ovo predblagdansko vrijeme, kada mnogi neće imati što staviti svojim najdražima na stol.

Nije trebalo dugo da se korisnici društvenih mreža 'pozabave' Zlatanom Stipišićem Gibonnijem i dobro nasmiju na njegov račun.

Podsjetimo, na božićnom partyju u Laubi je nastupao, a okupljenom mnoštvu priuštio show kakav će još dugo pamtiti. Naime, pjevač je u jednom trenutku sišao s pozornice, popeo se na stol te nastavio s pjesmom i plesom, manevrirajući između tanjura, dekoracija i hrane koju nije tako uspješno izbjegao pa mu je cipela završila i u božićnom kuglofu i na šniti pršuta.

Nakon svega, oglasio se i sam pjevač i to na službenom Facebook profilu:

'Dragi moji, ponesen dobrom svirkom i atmosferom nakon dugo vremena, sišao sam s bine u publiku i tako euforičan kao bez pameti popeo se na stol, zagazio u pršut i kuglof! Sve negativne reakcije su opravdane jer bih i ja isto pomislio da sam vidio bilo koga od svojih kolega u toj situaciji. Jasno je koliko je to bilo nepromišljeno i glupo... ali sada nema nazad i tako je kako je!

Dogodilo mi se već puno gluposti, propadao sam kroz pozornicu i pjevao i na građevinskim strojevima… ovaj put je u pitanju isključivo moja greška i sve je loše ispalo mada nisam imao lošu namjeru. Nikoga nisam htio dovesti u neugodnu situaciju … ponijela me dobra vibra… ispričavam se iskreno svima!'

  • +8
Gibonni Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL