nestala prije više od tri mjeseca

Policija opet intenzivno traga za pobjednicom 'Big Brothera' Marijanom Seifert, poznato je i zašto

19.08.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Još uvijek se traga za Šibenkčankom Marijanom Seifert koja je nestala prije gotovo četiri mjeseca u Zagrebu. Sada se za njom ponovno intenzivirala potraga

Javnost ju je upoznala tijekom emitiranja reality showa 'Big Brother', a nestala je u noći 26. travnja kada je napustila svoj dom na Savici gdje je živjela s obitelji. Nestanak je policiji prijavio njezin suprug. Zajedno su dobili su dijete u prosincu 2020., a bivša reality zvijezda ima i 14-godišnje dijete iz prvog braka. Navodno su je snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je imala stan.

'Zbog niskog vodostaja Save, policija je sada opet pojačala potragu oko Mosta mladosti i nizvodno, iako su to područje ranije pretražili pripadnici HGSS-a i ronioci', donosi 24sata. Ranije su područje oko Mosta mladosti pretražili pripadnici HGSS-a i ronioci.

O Marijaninom nestanku nedavno se oglasila njezina sestra Maja Kovačević. 'Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Marijana Seifert Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX