INAČE STROGA UREDNICA

Pokazala svoju drugu stranu: Anna Wintour omekšala i obratila se javnosti s mnogo empatije

07.04.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Poznata po strogoj privatnosti, urednica američkog magazina Vogue Anna Wintour sada je dala kratak pogled u svoj život u karanteni, objasnivši pritom kako se nosi sa svime i otkrivši što joj pomaže da ostane pozitivna

Urednica modne Biblije, 70-godišnja Ana Wintour posljednjih tjedana zatvorena je u svojoj vili na Long Islandu u okolici New Yorka. Kako bi se približila svojim čitateljima, inače vrlo stroga i zatvorena Wintour sada je dala kratki uvid u svoja četiri zida i opisala kako se nosi s novonastalom situacijom izazvanom globalnom pandemijom.

'Kad se život naglo promijeni, stvari počnete gledati na nove načine. Svakako, svi su, posljednjih tjedana postali vrlo svjesni svakog kutka svoga doma', započela je svoje obraćanje poznata Britanka te nastavila:

'Nadam se i da ste iskusili kako je to izlaziti iz kuće s maskom na licu. Kako učimo od zdravstvenih službenika, ovo je jedan od najvažnijih koraka koji možemo poduzeti za usporavanje širenja ovog virusa. Molim vas da s držite svih mjera. Distancirajte se od ljudi, nosite maske za lice i ako ne morate ne izlazite iz kuće'.

Najmoćnija žena modnog biznisa potom je otvorila svoju dušu i kazala da suosjeća sa svima kojima ovo pada teško. Kazala je da se prisjeća kako je prije svega nekoliko tjedana život bio normalan i kako smo stvari uzimali zdravo za gotovo. Primjerice odlazak u kazalište, druženja s prijateljima ili odlazak u ured na posao.

'Danas nam se sve to čini kao nevjerojatan luksuz. Istina je da je ovo vrijeme tjeskobe, depresije i neizvjesnosti, ali vjerujem i vrijeme zahvalnosti. Neizmjerno sam zahvalna na ljudima koje u ovom trenu imam pored sebe, pa makar i samo preko telefona. To su moji prijatelji i obitelj. Izolacija nam je podsjetnik da trebamo jedni druge i da se čuvamo', naglasila je Wintour.

Potom je otkrila da je treći rođendan svoje unuke Caroline proslavila virtualno razgovarajući s njom na Zoom aplikaciji. Video pozivom uljepšala je malenoj njezin poseban dan.