kakva transformacija

Pokazala pravo lice: Turkinja iz 'Duhova prošlosti', koja glumi opsesivnu sestru, prava je ljepotica

26.12.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Serija koja se prikazuje na Novoj TV rađena po istinitom događaju osvojila je gledatelje od prvog dana. Prati priču brata Hana i dvije opsesivne sestre - Guben i Safije koju je sjajno utjelovila 40-godišnja Ezgi Mola

U seriji 'Duhovi prošlosti' jedna od najtraženijih turskih glumica tumači glavnu žrtvu traumatične obiteljske prošlosti - najstariju nesretnu i pomalo drsku sestru koja pati od ekstremnog OCD-a, prisiljavajući se da sve očisti najmanje četiri puta sapunom, uključujući i vlastito tijelo. Svoju opsesiju čistoćom naslijedila je od majke, a njome manipulira i nad ostatkom obitelji.

Serija je od prvih nastavka postala popularna u Turskoj te je nagrađena priznanjem 'Zlatni objektiv' za najbolju seriju godine koju dodjeljuje turska udruga novinara.

'Snimanjem ove serije i tumačenjem likova, počeli smo se suočavati sami sa sobom na neki način. Pričanjem ove priče, pokušali smo izliječiti ljude. Stvarno osjećam da sam dio ove ekipe, da sudjelujem u takvom projektu s tako vrijednim prijateljima glumcima', izjavila je Ezgi Mola koja je otkrila da je i sama svojevremeno patila od opsjednutosti čistoćom, ali sada je to dio njezine prošlosti.

Duboki efekt njezinog kompleksnog lika na publiku bio je rezultat toga što je glumica fantastično iznijela svoju ulogu.

Ezgi se rodila u Istanbulu, a studirala je na Akademi İstanbul. Pojavila u 38 projekata. Posljednju ulogu imala je u TV seriji 'Duhovi prošlosti' te na kazališnim daskama u mjuziklu 'Alisa u zemlji čudesa'. Priznala da obožava lik Safije. Čim je dobila scenarij bila je jako zaintrigirana, a zbog svoje ljubavi prema psihologiji posebno se potrudila u pripremi. Unatoč tome što radnja serije svakim danom sa sobom nosi teret, Ezgi priznaje da ju taj mentalni umor uzbuđuje.

Iza nje je 38 projekata. Posljednju ulogu imala je u TV seriji 'Duhovi prošlosti' te na kazališnim daskama u mjuziklu 'Alisa u zemlji čudesa'. Za vrijeme trudnoće je odradila projekt 'Dunyayi Degistiren'. Nagrađivana turska filmska i televizijska zvijezda među ostalim je osvojila nagradu za najbolju Youtubericu na Ayakli Gazete TV Stars Awards 2018. godine.

Pojavila se i na digitalnoj platformi Netflix u seriji 'Ersan Kuneri'. Inače je braku s poduzetnikom Mustafom Aksakallıjem s kojim je očekuje dijete.

I dok ju se u seriji 'Duhovi prošlosti' može vidjeti u pomalo neuglednom izdanju, privatno je prava ljepotica.