fatalna ljepotica

Omiljena turska glumica koja je očarala i Brada Pitta pokazala kako partija

28.11.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Hande Erçel domaće gledatelje je osvojila ulogom skromne, ali impulzivne djevojke Ede u seriji 'Miriše na ljubav' (Sen Çal Kapm) pa od tada pomno prate njezine aktivnosti. Proteklog vikenda običježila je veliki dan

Turska ljepotica proslavila je svoj 30. rođendan i to povratkom u 1920-te, oživjevši priču 'Veliki Gatsby' američkog pisca F. Scotta Fitzgeralda.

Hande Erçel u društvu svojih najmilijih i najbliskijih prijatelja uživala je na raskošnom slavlju, a djelić ozračja podijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama, objavljujući niz zanosnih fotografija.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Dobro raspoložena turska glumica i model bistala je u nekoliko bijelih kreacija. Jedno od izdanja bio je sako sa srebrnim vezom kojeg je iskombinirala s kratkim hlačama, a za rezanje torte lijepa Turkinja objenula je kratku bijelu haljinu. Isfurala je i posebnu frizuru na temu zabave.

Podsjetimo, Hande je jedna od najpopularnijih glumica u Turskoj. Karijeru je započela kao model, osvojivši titulu Miss Turske 2012. godine. Nosila je brojne modne revije i bila zaštitno lice poznatih brendova.

Njezina pojava na modnim pistama otvorila joj je vrata industrije šoubiza. Slavu je stekla ulogama u serijama, a popularnosti serije 'Miriše na ljubav' pridonijelo je to što su što ona i glumac Kerem Bürsin, prenijeli svoju kemiju iz serije u stvarni život.