NOVA KARIJERA PIERCEA BROSNANA

Pohvalio se na Instagramu: Znate li čime se najomiljeniji tajni agent na svijetu bavi u slobodno vrijeme?

16.02.2020 u 16:55

Bionic
Reading

Na prvi spomen Jamesa Bonda mnogima je prva asocijacija slavni irski glumac. Omiljeni holivudski zavodnik, koji je već 19 godina vjeran samo jednoj ženi, na svom je Instagram profilu svijetu otkrio i svoj skriveni talent, a obožavatelji ne kriju oduševljenje viđenim

'U nastajanju...' Napisao je kratko i jasno Pierce Brosnan pozirajući u njihovom luksuznom domu na Havajima, gdje već godinama provode vrijeme u pauzama između snimanja, ispred tri slike koje je - sam naslikao. Za fotografiju je zaslužna njegova supruga Keely Shaye Smith, koja je komentirala kako ne može dočekati njegovu izložbu.

Da je strastveni slikar, i da mu to zaista dobro ide, rijetki su znali, odnosno, ako su i znali, brzo su zaboravili, a sada se 66-godišnji, vjerojatno najpoznatiji tajni agent na svijetu, sam pohvalio na svom Instagram profilu sa svojim radovima.

Pierce Brosnan još je 2013. otkrio u jednom intervjuu kako u slobodno vrijeme najviše voli slikati: 'Slikam ulja na platnu, akrile... Slikam portrete, ali i pejzaže, no sve na neki svoj način. Sve sam sam naučio. Kada sam napustio školu bio sam komercijalni umjetnik, no, na sreću, postao sam glumac.'

  • +3
Pierce Brosnan Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Koliko je poznato, Pierce Brosnan svoje radove ne prodaje, no, to ne znači da ih sve skuplja. Nakon što naslika određen broj slika, irski ih glumac donira ili daruje dobrotvornim aukcijama kako bi se prikupio novac u humanitarne svrhe.