PIERCE BROSNAN

Oni su njegovo najveće blago: Najpoznatiji tajni agent na svijetu pohvalio se sinovima, ali i preslatkom unučicom

15.11.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Iako na svom službenom Instagram profilu većinom dijeli svoje vlastite fotografije, tu i tamo Pierceu Brosnanu se 'omakne' pa podijeli s obožavateljima i neku na kojoj su njegovi nasljednici. Jedna od njih posebno im je 'zapela' za oko

'Marley, Sean i Dylan...predivan dan s mojom unučimo i sinovima.' Napisao je to ispod fotografije objavljene na službenom Instagram profilu vjerojatno najpoznatiji tajni agent na svijetu - jedan i jedini Pierce Brosnan, a na kojoj poziraju njegova dvojica sinova i kći jednog od njih.

Upravo jedan od sinova, Sean Brosnan, slika je i prilika slavnog holivudskog zavodnika. 36-godišnjeg Seana, Pierce Brosnan je dobio u prvom braku s Cassandrom Harris koja je, nažalost, prerano preminula, a nakon nje se glumac oženio s Keely Shaye Smith, s kojom je dobio još trojicu sinova - Parisa, Dylana i Christophera.

22-godišnji Dylan Brosnan, koji je na fotografiji, nije krenuo očevim stopama, već je, zahvaljujući visini i atraktivnom izgledu, odlučio zaploviti modnim vodama te je tražen kao model.

SVE MU DOBRO STOJI

Holivudski zavodnik i u zapuštenom izdanju izgleda fenomenalno

Pogledaj galeriju

A ljepotica zbog koje je fotografija još lajkanija, četverogodišnja je Marley May Cassandra, koju je Sean Brosnan dobio u braku s Sanjom Banić, uspješnom holivudskom producenticom porijeklom iz Hercegovine i zahvaljujući kojoj je već uživao u ljepotama Hrvatske. Malena ima tri imena, a jedno od njih posveta je i baki Cassandri Harris koju, nažalost, nikada nije imala prilike upoznati.