'CRAZY'

Pogledajte vrući spot za pjesmu s kojom će Franka nastupiti na Euroviziji

06.03.2018 u 22:11

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić objavila je na svom službenom Youtube kanalu spot za pjesmu 'Crazy' kojom će predstavljati Hrvatsku u svibnju ove godine na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu

Tekst za pjesmu napisala je sama, a autor je glazbe Branimir Mihaljević. U nastajanju pjesme, priopćili su s HRT-a, veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje je povjereno londonskomu studiju Metropolis, s kojime su surađivale i brojne zvijezde poput Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i brojnih drugih. Na završnoj obradi pjesme radio je legendarni londonski studio Abbey Road.

Gostujući nedavno u emisiji Drugi dio dana na 2. programu Hrvatskoga radija kod glazbenoga urednika i voditelja Zlatka Turkalja Turkija, Franka Batelić je otkrila kako je pjevanje na natjecanju za pjesmu Eurovizije privlači od malih nogu.

'Fascinantno je to što se na jednoj pozornici ujedinjuje toliko različitih zemalja, toliko različitih kultura i što imaš priliku predstaviti sebe i svoju zemlju. Mislim da moraš dati tisuću posto sebe, a to ću i učiniti. Baš to me privlači, taj izazov koji treba odraditi kako treba', izjavila je Franka.

Franki su po objavi vijesti da će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji počele pristizati brojne pozitivne reakcije sa svih strana, a najugodnije ju je iznenadio poziv prošlogodišnjega HRT-ova predstavnika na Euroviziji Jacquesa Houdeka.

'Lijepo smo razgovarali i dao mi je nekoliko savjeta. Jako me ugodno iznenadio svojim pozivom', rekla je Franka.

Nema sumnje da će nakon objave spota za pjesmu 'Crazy' Franka prikupiti još više pozitivnih komentara.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Režiju spota potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a plesnu koreografiju osmislio je Igor Barberić.

'Znate svi tu vrsti ljubavi. Udara vas kao grmljavina i čini vam se da vas nikad neće pustiti. Nekonvencionalna, neobična, jedinstvena vrsta ljubavi koja nam preuzima tijela i srca. Znate svi taj osjećaj kada niste sigurni je li sve to stvarnost ili plod vaše mašte. To je ono što ljubav čini tako fantastičnom, tako izvanrednom. Možete je pokušati objasniti, ali ljubav nema pravila, ljubav je prekrasna tajna', napisala je Franka na svom Instagramu uz objavu da je spot za pjesmu 'Crazy' vani.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo