ponosan na djevojku

Vedran Ćorluka čestitao Franki: 'Svaka čast bejbs, snovi nekada postaju stvarnost'

14.02.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Vijest da će Franka Batelić predstavljati Hrvatsku na Euroviziji posebno je razveselila njezina dečka, nogometaša Vedrana Ćorluku koji joj je tim putem uputio posebne čestitke

'Želio bih čestitati svojoj boljoj polovici, Franki, na sjajnom uspjehu, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2018. u Lisabonu. Svaka čast bejbs, snovi nekada postaju stvarnost...', stoji u emotivnoj Instagram objavi našeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke koji je već pet godina u sretnoj vezi s mladom pjevačicom Frankom Batelić.

Budući da se lijepa brineta neko vrijeme povukla s estrade, nakon nedavnog povratka s pjesmom 'S tobom' koja je srušila sve rekorde slušanosti, ovo je za Franku zaista velika prekretnica u karijeri.

Izgleda kako će ovo biti njezina godina, a zbog odlaska na Euroviziju gdje će otpjevati pjesmu 'Crazy' za koju je tekst napisala sama je, priznaje, izuzetno uzbuđena.

Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HRT

'Pjevati na natjecanju za pjesmu Eurovizije privlači me otkad sam bila mala. Fascinantno je to što se na jednoj pozornici ujedinjuje toliko različitih zemalja, toliko različitih kultura i što imaš priliku predstaviti sebe i svoju zemlju. Mislim da moraš dati tisuću posto sebe, a to ću i učiniti. Baš to me privlači, taj izazov koji treba odraditi kako treba', rekla je sinoć u emisiji Zlatka Turkalja Turkija na Hrvatskom radiju.

Franka Batelić - 'S tobom' Autor: YouTube

Osim na poslovnom planu zgodnoj Istrijanki i u ljubavi cvjetaju ruže. Tako je Ćorluka nedavno kupio vilu od petstotinjak kvadrata u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici koja će biti novi dom za njega i djevojku. Posljednjih godina živjeli su zajedno u Moskvi, gdje on igra za klub Lokomotiv.