sjajne vještine

Pogledajte tko je novi trener sina Aljoše Asanovića

25.08.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Sin nogometne legende Aljoše Asanovića i brat dizajnerice Anamarije Asanović, Antonio, u nogometnim je krugovima itekako prepoznat. Trenutno se priprema za novu sezonu svoje igračke karijere u Grčkoj, ali to ne znači da miruje u slobodno vrijeme. Pogledajte kako izgledaju njegovi novi treninzi u lijepom društvu

Nije rijetkost to da supruge i djevojke nogometaša uz svakodnevno gledanje treninga i utakmica i same poprime osjećaj za loptu. 

Pokazala je to i djevojka našeg mladog nogometaša Antonija Asanovića, sina nekadašnje nogometne legende Aljoše. 

Naime na svom profilu na Instagramu 25-godišnjak se pohvalio simpatičnim videom u kojem se vidi kako u slobodno vrijeme trenira i sa svojom odabranicom Silvijom. 

Moj trener @s___kalinic ❤️😂😂😂

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Mlada Splićanka pokazala je pritom sjajne vještine i od Antonijevih prijatelja dobila samo riječi pohvale. 'Moj trener', napisao je ispod videa zgodni nogometaš koji već neko vrijeme ljubi atraktivnu crnku, na žalost mnogobrojnih obožavateljica. 

Emocije🔝☀️

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

'Trenutno se odmaram, opuštam i spremam za novu sezonu. Imam opcije ostanka u Grčkoj, u kojoj mi se jako sviđa. Lijep je grad, ekipa je super, ali nikad se ne zna. Možda mi uleti kakva bolja ponuda koju neću moći odbiti', rekao je za tportal prije dva mjeseca.

One way❤️❤️

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Inače, sličan je video prije nekog vremena na Instagramu objavio i naš istaknuti nogometaš Mateo Kovačić, kada smo ga mogli vidjeti kako s novopečenom suprugom Izabelom trenira na brodu.

⚽️💑⚽️ @izabelandrijanic

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Video je skupio preko milijun pregleda, a vjerujemo da je lijepa Izabela najviše zaslužna za to.