prava ljubav

Otrov za žene Antonio Asanović uživa u zagrljaju svoje drage

25.05.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Već neko vrijeme sin nogometne legende Aljoše Asanovića, brat dizajnerice Anamarije Asanović, Antonio nije objavio fotografiju sa svojom djevojkom, ali na žalost obožavateljica, s njegovom vezom je sve u redu. Sudeći prema fotografijama koje su on i njegova djevojka objavili na svojim profilima na Instagramu, trenutno guštaju u Njemačkoj

Poput oca Aljoše Asanovića, koji je po mišljenju mnogih bio je jedan od najatraktivnijih hrvatskih nogometaša, mediji su i 25-godišnjeg Antonia Asanovića prozvali 'otrovom za žene'. O njegovim nogometnim bravurama nije se baš pisalo, ali zato jest o naočitosti i tome kako je pravi mamac za nježniji spol. No on je vjeran onoj koju ljubi već godinu dana, zgodnoj 27-godišnjoj Splićanki Silviji Kalinić.

Par trenutno provodi vrijeme u Frankfurtu, a oboje, naravno, svoje lijepe trenutke nisu htjeli uskratiti pratiteljima na Instagramu.

One way❤️❤️

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

'Zaljubljen sam, to ću vam reći. Uvijek sam sretno zaljubljen i najbitnije je da je cura normalna, da bude uz mene i da mi bude podrška gdje god ja idem, makar na kraj svijeta igrati. Najbitnije da je podrška i da bude normalna', izjavio je ranije za In Magazin Nove TV.

Take me anywhere🚸

A post shared by 🌟SK🌟 (@s___kalinic) on