Druženje u Splitu

Nakon dugo vremena obitelj Asanović ponovno je na okupu, a razlog je poseban

11.08.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Svoj rodni grad, Anamarija Asanović odabrala je za otvorenje i prvog samostalnog showrooma, stoga je ovo bila idealna prilika da se okupi cijela obitelj Asanović, ali i brojna poznata lica. Dizajnerica nije krila ponos što je, nakon dugog maštanja, napokon realizira svoj san i u Svačićevoj ulici otvorila dućan

Budući da joj brat Antonio Asanović trenutno nogomet igra u Grčkoj, ona je često na relaciji Zagreb-Split, otvorenje prvog showrooma dizajnerice Anamarije Asanović bio je idealna prilika i da se cijela obitelj Asanović nađe na okupu.

  • +12
Otvoren prvi samostalni Showroom by Anamarija Asanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Anamariji su najveća potpora na otvorenju bili roditelji, majka Katarina i otac, bivši nogometaš i nogometni trener Aljoša Asanović te brat Antonio, koji je stigao u pratnji svoje dugogodišnje djevojke Silvije Kalinić.

Dućan je otvoren u Svačićevoj ulici u Splitu, a romantične i ženstvene kreacije sa zanimanjem su razgledale i brojne poznate Splićanke, poput bivše Miss Hrvatske Fani Čapalije i pjevačice Doris Dragović, koja je stigla u pratnji supruga Marija Budimira.

'Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede', izjavila je Anamarija Asanović nakon otvorenja.