DOMAĆA SVADBA GODINE

Svatovi na okupu: Sve je spremno za vjenčanje Marina Čilića i Kristine Milković

28.04.2018 u 16:36

Bionic
Reading

Sudbonosno da, nakon osam godina veze, izreći će psihologinja Kristina Milković i naš najbolji tenisač Marin Čilić i to na samom jugu Hrvatske, u Cavtatu. U tamošnjoj crkvi sv. Nikole mladi će par razmijeniti bračne zavjete u subotnjim poslijepodnevnim satima

Sve je spremno za vjenčanje našeg najboljeg tensiača Marina Čilića i lijepe psihologinje iz Konavala, Kristine Milković. Potvrđuju to i fotografije snimljene u najjužnijem hrvatskom gradu i Zvekovici, mjestu pored Cavtata, gdje se ispred okićene mladenkine kuće već skupljaju uzvanici.

  • +4
Kuća Kristine Milković okićena i spremna za vjenčanje s Marinom Čilićem Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Za to vrijeme Marin Čilić s nestrpljenjem iščekuje 17 sati za kada je zakazana crkvena ceremonija vjenčanja.

Na svom profilu na Instagramu objavio je panoramu suncem okupanog Dubrovnik snimljenu s terase svog apartmana u hotelu Excelsior, koji se može pohvaliti najljepšim pogledom na Stari grad.

Nestrpljivom mladoženji društvo pravi mlađi brat Mile, također tenisač, s kojim se fotografirao iznad velike terase tog dubrovačkog hotela.

Nakon ceremonije vjenčanja koja će se održati u Cavtatu, uz kako se vidi na footgrafijama, jake mjere osiguranja, par koji inače jako drži do svoje privatnosti, zaputit će se u Dubrovnik, gdje će se u tvrđavi Revelin održati svečana večera za oko 400 uzvanika.

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL