VODITELJSKA ZVIJEZDA

Pogledajte neobičan look Barbare Kolar

09.10.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Početkom rujna na HTV-u se počela emitirati magazinska emisija 'Kod nas doma'. To je ujedno svojevrstan comeback omiljenog televizijskog lica nakon godinu i pol apstiniranja od malih ekrana. Barbara Kolar, uz radijske i televizijske obaveze, u slobodno vrijeme aktivna je na društvenim mrežama te svoje pratitelje veseli različitim simpatičnim objavama. Ovaj put se našalila na račun svoje frizure

'Da češće izlazim, možda bih ponekad bila manje teatralna', napisala je pored fotografije radijska i televizijska voditeljica. Na njoj Barbara Kolar nosi kopču s velikim ružičastim i crnim perjem, koja na prvi pogled izgleda kao da je skupila kosu u visoki rep. Zbog svoje spontanosti i specifičnog smisla za humor Barbara godinama kotira kao jedno od najomiljenijih televizijskih lica u Hrvatskoj.

Njezina transformacija oduševila je broje pratitelje na Instagramu te su je zasuli komplimentima uz poruku da joj dobro stoji teatralnost.

Iza Barbare Kolar danas je više od 20 godina televizijskog iskustva. Na HTV je stigla 1996., kao nesuđena veterinarka s diplomom, i odradila toliko projekata da im se ne može sjetiti ni broja. S prijateljicom Aleksandrom Aleksandrovom Oberstar prije nekoliko mjeseci pokrenula je blog nazvan 'Spoonful of life'.

  • +7
Barbara Kolar i veselo društvo u carstvu prirode Izvor: Promo fotografije / Autor: Antena Zagreb