prirodni look

Biste li je prepoznali: Sva ljetna lica Barbare Kolar

07.08.2017 u 15:26

Bionic
Reading

Lijepu voditeljicu Barbaru Kolar znamo s televizijskih ekrana, na kojima je uvijek besprijekorno našminkana i dotjerana. No, sada je na društvenim mrežama odlučila pokazati kako izgledaju njezina izdanja koja 'fura' tijekom ljeta

'Barbie Horror Picture Show! Ili hitni poziv za inventuru u mobitelu. Ne znam zašto čuvam loše fotke s mora. Godinama! Valjda da se u neki bezvezni ponedjeljak imamo čemu smijati. Ne lažimo se, stavila bih ja koji da mislim da ima pomoći', našalila se na svoj račun Barbara Kolar.

Njezini prijatelji su joj poručili da izgleda kao Charlize Theron, da joj ne treba ti nikakav filter jer je kao vino te da je lijepa i ženstvena, seksi. Barbara zaista lijepo nosi svoje godine i vidi se da svoje lice nije deformirala nepotrebnim estetskim zahvatima.

Televizijska i radijska voditeljica nedavno se odlučila na novi korak te je s prijateljicom Aleksandrom Aleksandrovom Oberstar pokrenula food & lifestyle blog, u kojem je spojila svoje ljubavi: hranu, fotografiju i putovanja.

  • +6
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Promo fotografije / Autor: Veuve Clicquot