ZVIJEZDE PJEVAJU

Ispadanje Kreše i Ivane iz showa zasjenile iskrice između Tare i Dine: 'Kak' ste super par'

13.04.2019 u 20:25

Bionic
Reading

Nakon prošlotjednog ispadanja Katarine Strahinić i Pere Galića iz šeste emisije HRT-ovog showa, večeras se za prolazak dalje bore tri para, a za tjedan dana očekuje nas veliko finale u kojem mjesta ima samo za dva para

Gledatelji ispred malih ekrana večeras će moći uživati u polufinalu showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem će pjevačke snage odmjeriti tri para - Ivana Kindl i Krešimir Sučević-Međeral, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić te Tara Thaller i Dino Jelusić.

Parovi večeras izvode dvije pjesme - jednu žanra koji još nisu imali prilike pjevati u ovoj sezoni te pjesmu mentora.

Par pod rednim brojem jedan, Ivana Kindl i Krešimir Sučević-Međeral, otvorili su večer hitom 'U prolazu' grupe Parni valjak za koji su dobili odlične komentare žirija i prikupili 30 bodova. Talentiranom lovcu iz 'Potjere' podršku je došao pružiti i Tarik Filipović.

'Ja mislim da tebi ona (Ivana) malo smješta, jer ako si pozornije slušao riječi pjesma ide - 'ja sam samo klaun'', našalila se s Krešom Mirela Priselac Remi.

'Krešo nisi u prolazu definitivno', izjavila je Valentina, dodavši da je došao dovdje na krilima svoje mentorice Ivane.

Uslijedio je nastup Ashley Colburn i Bojana Jambrošića koji su zapjevali pjesmu 'Let It Go' iz mjuzikla Frozen. Ashley je večeras imala posebnu tremu, obzirom da su je iz studija bodrili roditelji koji su zbog njezina polufinalnog nastupa potegli skroz iz Amerike.

'Prodali ste emociju, prodali ste priču', prokomentirala je Remi koja kandidatima stalno naglašava važnost pokazivanja emocija tijekom nastupa. Ashley i Bojan za ovu su pjesmu prikupili 36 bodova.

Tara Thaller i Dino Jelusić otpjevali su rock'n'roll pjesmu 'Can't Buy Me Love' koja im je donijela maksimalnih 40 bodova.

'Simpatično, mladenački, vječna pjesma', rekao je Miroslav Škoro.

  • +21
Polufinale showa Zvijezde pjevaju Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro

U drugom dijelu natjecanja, u kojem su se pjevale pjesme mentora, Krešo i Ivana nastupili su s pjesmom 'Sve istine i laži'.

'Bilo je tu svega, ali dobro si se držao', komentirala je Valentina, dodavši kako nije lako otpjevati tako zahtjevnu pjesmu i visoke tonove, a žiri ih je nagradio sa skromnih 28 bodova. Hoće li im to biti dovoljno da osiguraju finale, preostaje nam tek otkriti.

Ashley i Bojan otpjevali su 'Ne govori da me znaš'. Za svoj nastup dobili su 38 bodova.

'Nakon ovog showa nemoj prestati pjevati', poručila je Danijela simpatičnoj Ashley.

Dosad najbolji par - Tara i Dino kao drugu pjesmu u natjecanju izveli su hit 'Ti si moja prva ljubav' iz Dinovih dječačkih dana i ponovno oduševili žiri koji ih je nagradio s maksimalnih 40 bodova. Kemija između Tare i Dine na sceni nije prošla neprimijećeno.

'Kak' ste super par', komentirala je voditeljica Barbara Kolar.

'Jako ste slatki. Svi bi voljeli da sada završite na torti zajedno. Stvarno ste predivni', složila se Danijela.

Nakon prebrojenih glasova i više je nego jasno bilo da u finale idu Tara i Dino koji su večeras osvojili najveći mogući broj glasova, a nakon njih odlukom žirija i publike priliku da se bore u finalu dobili su i Ashley i Bojan. Od publike i žirija večeras su se oprostili Ivana i Krešo.