SVATKO NA SVOJ NAČIN

Pogledajte koje domaće zvijezde odmaraju, a koje Praznik rada provode radno: Antonija ne izlazi iz kreveta, a Nives odrađuje snimanje

01.05.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Svake godine, osim radničkim povorkama, Praznik rada se obilježava i uživanjem u prirodi, degustiranjem besplatnog graha ili pripremom roštilja u društvu obitelji i prijatelja. Rijetki su oni koji taj dan ostaju kod kuće, nego ga barem nakratko iskoriste da udahnu malo svježeg zraka i opuste se. Ista stvar je i s poznatim Hrvatima, od kojih su neki sunčani dan iskoristili za odmor, a drugi ga pak provode - radno

Donedavno je uživala u egzotičnim krajevima, sa sada Nina Badrić to čini u društvu nećaka Marca, sina njezine sestre Sunčice. Preplanula i dobro raspoložena pjevačica pozirala je u dugoj haljni s točkastim uzorkom i pokazala svoju super liniju.

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Glumica i producentica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček sa kćeri Lenom poput Nine Badrić dan provode u Zagrebu, ali u prirodi.

Glumica Tara Thaller koja je publiku osvojila i svojim vokalom u showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem je i pobjedila, današnji praznik provodi u Bjelovaru. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sjedi na motoru popraćenu uz 'prigodne' stihove pjesme - 'Motori'.

Barbara Kolar dan provodi - radno. Fotografirala se na Antena Zagreb radiju gdje odrađuje šihtu, a poručila je: 'Praznik rada tretiramo - radno!'

  • +6
Barbara Kolar Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Glumac i voditelj praznik je iskoristio za vježbanje. Tarik Filipović fotografirao se u zanimljivoj pozi te je poručio da ima pripreme za ljeto, ali da ne zna - koje. Našalio se da je to možda i za neku cirkusku predstavu.

Vježbanju, se posvetila i RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Duhovitom porukom na Instagram storyju, Antonija Blaće poručila je kako danas ne radi ništa, nego leži u krevetu.

I dok su neki na kontinentu, drugi su otišli na more. Među njima je i Nives Celzijus koja u Splitu snima modnu kampanju.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Poput Nives i glumica Katarina Baban gušta na proljetnom suncu u Dalmaciji. Pozirala je na tribunjskoj rivi.

Severina Praznik rada provodi u New Yorku.

  • +2
Severina u New Yorku - snimanje spota za 'Losha' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marijana Marinović